Ознака: на споменици

Балкан Вести

Немало дискусија за размена на споменици

Заменикот министерот за надворешни работи на Грција, Маркос Боларис, во интервју за радиото “Њуз247“ ги демантира информациите и шпекулациите во грчките медиуми од последните 24 часа за можна размена на […]