Ознака: на сред улица

Живот

Новосаѓанка го наполнила резервоарот и го оставила автомобилот отворен на сред улица со порака: Драги соседи правете со моето Фиќко што сакате!

Кога на човек ќе му пукне филмот и тоа без негова вина, не мисли што прави. Александра Хеѓи направила нешто на што никој до сега не се осмелил и тоа, […]