Ознака: на српското глумиште

Балкан Вести

Улица во Белград ќе го носи името на бардот на српското глумиште, Драган Николиќ

По најава на заменик градоначаллникот на Белград, Горан Весиќ на првата наредна седница на Собранието на град Белград ќе биде донесена одлука една улица во општината Врачар да го добие […]