Ознака: на стадионот

Македонија

Нема никаква политичка и популистичка интенција во преименувањето на стадионот, тврди Бошњаковски

Денес портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски изјави дека преименувањето на стадионот “Филип Втори“ во национална арена “Тоше Проески“ е направено на предлог на Владата, што е усогласено со семејството Проески. […]