Ознака: на стратешките цели

Македонија

Иванов го поздрави потпишувањето на Протоколот за влез во Алијансата

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов го поздравува потпишувањето на пристапниот Протокол за членство на земјата во НАТО. Како што соопшти неговиот Кабинет, Иванов “секогаш се залагал за остварување на […]