Ознака: на стрес

Живот

Погледнете во кои градови луѓето се со најниско ниво на стрес

Англиската компанија “Зипџет“ објави листа на градови со најниско ниво на стрес. При изборот во предвид се земени повеќе параметри како – висината на платата, стапката на невработеност, сообраќајните услови, […]