Ознака: на судбината

Црна хроника

Сурова игра на судбината! Татковците на настраданите Ивана и Миодраг кај Шабац пред 30 години заедно имале тешка сообраќајка на речиси истото место!

Татковците на Ивана Богуновиќ и Миодраг Јовичиќ, кои со Сара Лолиќ и Тања Лацковиќ настрадаа вчера утрото во страотна сообраќајка во околината на Шабац, пред 30 години заедно имале тешка […]