Ознака: на судијката

Македонија

Осудените од Диво Насеље не и дозволија на судијката да зборува на македонски

Со една минута молчење во знак на почит за пaднатите другари во населбата Дивo Наcеље, започна сyдската pасправа во Апелациониот сyд во Скопје во случајот „Дивo Насеље“. Сyдењето започна во […]