Ознака: на Судскиот совет

Македонија

Претседателот на Судскиот совет на распит во Обвинителство

Претседателот на Судскиот совет, Зоран Kараџоски, утрово е повикан да даде исказ во Јавното обвинителството за организиран криминал и корупција. Засега од Обвинителството нема информаци зошто Караџовски е повикан да […]