Ознака: на суд

Живот

46-годишна сплиќанка сексуално го злоставувала својот малолетен син

Не само Хрватска туку и целиот регион е згрозен по обелоденувањето на судскиот случај во кој 46-годишна сплиќанка е приведена затоа што сексуално го злоставувала својот 17-годишен син, по што […]