Ознака: на суровото време

Живот

Приказна на мајка на дете со аутизам: Донкихоти на суровото време

Втори Април е Светски ден за подигнување на свеста и борбата против аутизмот, а за нас како семејство втори април е секој ден, вели Маја Дугановска, мајка на седугодишно момче […]