Ознака: на сцената на МОБ

Сцена

„Лебедово езеро“- Одата за моќта на љубовта на сцената на МОБ

Македонската опера и балет ја најавува изведбата на безвременскиот балет „Лебедово езеро“ на 12 април, со почеток во 20 часот. Ода за моќта на љубовта! Класика која ја раскажува вечната борба […]