Ознака: на татка си

Магазин

Новороденче се насмеа штом го слушна гласот на татка си

Кога се роди малата Антонела, нејзината насмевка покажа дека развила посебна врска со нејзиниот татко. Флавио и Тарсила се новопечени родители од Бразил. Флавио разговараше со својата ќерка секој ден […]