Ознака: на тахографската лента

Македонија

Автобусот на “Дурмо турс“ имал вграден уред со кој се манипулирала брзината на движење на тахографската лента

Во автобусот на “Дурмо турс“ имаше вградено уред со кој се манипулирала брзината на движење на тахографската лента, изјави на денешното рочиште за автобуската несреќата кај Ласкарци еден од возачите, […]