Ознака: на Телевизија 24

Македонија

Нов главен и одговорен уредник на Телевизија 24 – Огнен Јаневски

Откако досегашниот главен и одговорен уредник на Телевизија 2 , Младен Чадиковски се повлече од функцијата на негово место дојде Огнен Јаневски. Чадиковски викендов беше избран за претседател на Здружението за новинари […]