Ознака: на туризмот

Македонија

Грант од 1,5 милиони евра за развој на туризмот во Дојран

Како што соопшти денес градоначалникот Анго Ангов за проектот “Дојран-туристички бисер на Југоисточна Македонија” со кој аплицираше преку Програмата за подршка на проекти за локална и регионална конкурентност, општина Дојран […]