Ознака: на Тутунска банка

Македонија

Пронајдено возилото во кое биле ограбувачите на Тутунска банка во Чаир

Возилото со кое утринава беше извршен грабежот во филијалата на Тутунска банка во Чаир, два часа подоцна е пронајдено опожарено во близина на гробиштата Бутел, во близина на реката Серава. Полицијата […]