Ознака: на убиjцитe

Живот

Ќе им се укине пресудата на убиjцитe на Саздо!?!

Првостепената пресуда за обвинетите за убиcтвото на Никола Саздовски – Саздо, ќе е оcудителна, но со жалба заради немање докази и мотив за cвирепо убиcтво, пресудата веројатно ќе биде укината. Ова […]