Ознака: на Унгарија

Вести Свет

Бегството на поранешниот премиер не би требало “непосредно“ да влијае врз евроатлантскиот пат на Македонија, смета Вајгл

Известувачот во Европскиот Парламент за Македонија, Иво Вајгл вели дека треба да се почекаат официјалните изјави и реакции од страна на унгарските власти, пред да се коментира барањето азил на […]