Ознака: на Управен одбор

Македонија

Синот на Силјановска седум години бил член на Управен одбор во ЈП „Злетовица“

Павле Давков, син на професорката Гордана Силјановска Давкова, актуелен кандидат за претседател од ВМРО ДПМНЕ, бил избран во два мандати во Управниот одбор на ЈП „Злетовица“ од Пробиштип. Давков е […]