Ознака: на Уставниот суд

Македонија

Силјановска: На крај на умот не ми е да го укинам Преспанскиот договор, тоа е работа на Уставниот суд (ВИДЕО)

На крај на умот, како професор по Уставно право, не ми е да речам дека ќе го поништам или укинам Преспанскиот договор – таа надлежност му припаѓа на Уставниот суд, […]