Ознака: на уставните измени

Македонија

Поднесени седум амандмани на уставните измени

Во законски предвидениот рок до Собранието на Р. Македонија пристигнале седум амандмани на предлог-амандманите на Уставот. Два амандмани поднесе Алијансата на Албанците, по еден Беса и пратеникот од СДСМ Мухамед […]