Ознака: на УЈП

Македонија

И банкарските сметки на граѓаните во евиденцијата на УЈП

Правилникот од Министерството за финансии за доставување на податоци од банките до Управата за јавни приходи за парите, вклучувајќи ги и девизите, кои поединците ги добиваат од земјата и од […]