Ознака: на фасадата

Македонија

По изборите “Северна“ на фасадата на Владата

Како што изјави денес генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски новото име на државата ќе биде поставено на фасадата на Владата по изборите. – Тоа е процедура што налага тендерски […]