Ознака: на Фени

Економија

По поранешниот директор на Фени распишана меѓународна потерница

Поранешниот директор на Фени Индустри, Јусуф Миракхмедов, се бара со меѓународна потерница во соработка со Интерпол. Миракхмедов за директор во Фени беше поставен од Кунико рисорсис (Cunico Resources) во период […]