Ознака: на Филхармонијата

Култура Македонија

Со „Витез од редот на уметностите и книжевностите“ одликувана Маја Чанаќевиќ

Денес во резиденцијата на Франција во Скопје на обоистката и поранешна директорка на Македонската филхармонија Маја Чанаќевиќ  ќе и биде доделено одликување „Витез од редот на уметностите и книжевностите“, кое […]