Ознака: на фотографијата

Занимливости

Можете ли да пронајдете автобус на оваа фотографија за 5 секунди – сите велат дека е невозможно

Хит слика стана Интернет сензација овие денови. Сите се обидуваат да го пронајдат автобусот меѓу автомобилите. Ќе се обидете ли и вие? Не успеавте? Еве го решението: