Ознака: на функцијата директор

Македонија

Ѓоко Котевски останува на функцијата директор до после изборите

Иако поднесе оставка поради инцидентите во затворот од 21-ви февруари, кога беа нападнати притворениците и поранешни министри Миле Јанакиески и Спиро Ристовски директорот на затворот “Скопје“ во Шутка, Ѓоко Котевски […]