Ознака: на целиот месец

Живот

Од 1 јануари 2019. достапност до лековите во текот на целиот месец

Нова распределба на квотите за лекови за аптеките со кои Фондот има склучен договор утврди Фондот за здравствено осигурување. Таа стапува на сила од 01 јануари идната година. Со тоа, најголемиот […]