Ознака: на цивилизацијата

Живот

Мрачно предупредување: На цивилизацијата и се заканува исчезнување!

Дејвид Атенбороу (92) еден од најпознатите истражувачи и љубители на природата, кого често сме го гледале во бројни документарци, сериозно е загрижен за иднината на нашата планета. Тој, во досега […]