Ознака: на Ципрас

Македонија

На сајтот на Владата јавно достапни документите потпишани при посетата на Ципрас

Потпишаните документи при неодамнешната посета на грчката делегација на чело со премиерот Алексис Ципрас на Северна Македонија денес ќе бидат објавени на веб страницата на Владата. На страницата vlada.mk јавноста […]

Македонија

Пред доаѓањето на Ципрас на Владата ставена табла со Северна Македонија

Вчера попладнето ден пред посетата на Алексис Ципрас кој утрово пристигна во посета на Македонија на владината зграда на “Илинденска“ б.б е поставена табла со новото име Република Северна Македонија. […]