Ознака: на Чедомир Саздовски

Македонија

Пратеник на СДСМ преку Фејсбук порача „Да ми се фатите“

Пратеникот на владеачката СДСМ, Чедомир Саздовски, на социјалните мрежи со тешки навреди, без да прецизира кон кого се тие. Фејсбук статус на Чедомир Саздовски: Ај да си знаете де….Тие не […]