Ознака: на член 160

Македонија

Најчевска: Силјановска треба да биде повикана на кривична одговорност врз основа на член 160

Реагирајки на повикот на Силјаноска до подржувачите да излезат во канцелариите на ДИК, а како потврда за нивниот придонес да си направат селфи и на тој начин да ги поттикнат […]