Ознака: на „Школка“

Живот

Во недела на „Школка“, голем хепенинг за подобар свет – „Правиме добри дела и растеме заедно“ (ВИДЕО)

На 14 април (недела) на Школка во Градскиот парк, со почеток во 10:30 часот ќе се случи најголемото и најблагородно дружење кај нас со цел ширење на добрина и хуманост. […]