Ознака: на ќерката

Балкан

Ова е мајката која на својата ќерка и ги исече вените, па ја фрли од балкон на четврти кат

Триесет и шестгодишната Даниела Р. е мајката која утрово на својата тригодишна ќеркичка Т.Р. и ги исекла вените, па ја фрлила од четвртиот кат. Потоа истото си го сторила и […]