Ознака: небитни

Љубов и секс

Годините, парите, туѓите мислења: Работи кои не се толку важни во љубовта

Искреност, почитување и разбирање се работи кои секоја врска мора да ги има за да биде успешна. Сепак, постојат и нешта кои не се од суштинско значење за нејзиниот опстанок. […]