Ознака: небојша пешевски.

Сцена

Нова трансформација во Пред и Потоа

Наташа Стојановска е нашата нова кандидатка за трансформација во рубриката Пред и Потоа, која ја правиме со нашиот стилист Небојша Пешевски. За шминката на ова трансформација се погрижи нашиот стилист […]

Фото

Пред и Потоа: Теа со неверојатна трансформација!

Нашата денешна кандидатка во рубриката Пред и Потоа е Теа Анастасова, а нашиот стилист Небојша Пешевски се погрижи за уште една неверојатна трансформација. Во продолжение имате галерија од целокупното одвивање […]

Сцена

Неверојатна трансформација во Пред и Потоа

Стилистот Небојша Пешевски повторно не изненади со комплетно нова трансформација. Новата кандидатка во рубриката Пред и Потоа доби комплетна трансформација. Перфектно избраната фризура во комбинација со одлична шминка на нашата […]