Ознака: неверен

Љубов и секс

Овој тип маж е најлошиот избор за врска: Не само што тој не ги цени женските квалитети, туку е и неверен!

Според студијата на Универзитетот во Вестминстер, силните, мускулести мажи се често полоши во врските и имаат нереални очекувања од жените. Истражувањата покажаа дека „позгодните“ мажи, со дефинирани мускули, честопати пристапуваат […]