Ознака: невролог Ерих Ридерер

Сцена

Позната причината поради која состојбата на Шумахер никогаш нема да се подобри

Познатиот швајцарски невролог Ерих Ридерер ја откри тажната вистина за Михаел Шумахер, кој претрпе страшна несреќа на скијање кон крајот на 2013 година. Во документарецот „Михаел Шумахер: Во потрага по […]