Ознака: недемократски

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Oбидите за бришење на идентитетот на цел народ е врвен недемократски, срамен и недоличен акт

ВМРО-ДПМНЕ испрати соопштение до јавноста во врска со писмото на европратениците Брок и Ковачев.Сооштението ви го пренесуваме во целост:  Обидот за бришење на цел народ преку една срамна декларација е чин […]