Ознака: Нежен колач

Кулинарство

Нежен колач со јаболка – Шарлотка, се топи во уста

Едноставен колач за кој многумина сметаат дека е најдобриот кога станува збор за меките колачи со јаболка. Руската Шарлотка е еден од омилените есенски и зимски колачи. ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ: 5-6 […]