Ознака: незаборавен

Љубов и секс

Со неколку трикови до незаборавен секс

Монотонијата е најчест убиц на сексуалниот живот на паровите со долгогодишна врска. Иако се чини безизлезно, сепак, малку е потребно за здодевниот секс, да го замените со вистинско сексуално лудило! […]