Ознака: незаконски распоредувања

Вести

За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде партиска испостава на СДС министерот Оливер Спасовски изврши […]

Вести

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде партиска испостава на СДС министерот Оливер Спасовски изврши […]