Ознака: Некогаш и денес

Вицотека

Елени дај ми бе…

Елени дај ми бе….Пред 100 години Ататурк: Елени дај ми бе.Елени: Бегај бе турче. ДенесОваа прекрасна приказна за забранетата љубов поради религиски, општествени, социјални разлики… Мр Моџо Килингтон ‏@mojokilingtonПред 100 години […]