Ознака: Некогаш и сега

Сцена

Фото: ВАКА изгледала Лепа Брена на личната карта кога имала 18 години!

 Прва лична ката, 18 години, тогаш Фахрета Јахиќ, денес Живојиновиќ – стои во описот на сликата.Една од најголемите музички ѕвезди на просторите на поранешна Југославија секако е Лепа Брена. Тоа […]