Ознака: неколку скопски општини

Македонија

Утре без струја ќе останат овие скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од општините Чучер Сандево, Сарај, Бутел, Зелениково и Студеничани. Како што соопшти РЦУК Скопје, утре без […]

Вести Македонија

Без струја утре ќе останат делови од неколку скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 05.11.2019 година (вторник) се планирани неколку технички зафати во електро-системот во Град Скопје. Без електрична енергија ќе останат делови од […]

Македонија

Без струја утре ќе останат делови од неколку скопски општини, еве кои

Поради планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош, Сопиште и Петровец. Во периодот од 09:00 до 12:00 часот без […]

Живот

Струја ќе нема во делови на Аеродром, Чучер Сандево, Сарај и Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија” информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Аеродром, Чучер Сандево, Сарај и Ѓорче Петров. Од 9 до 13 часот […]