Ознака: нема веќе ////

Македонија

Наместо државјанство /////, ќе стои – македонско/граѓанин на Република Северна Македонија

Графата “државјанство“ во изводите за родени, венчани и умрени ќе биде пополнета македонско/граѓанин на Република Северна Македонија, велат за МИА од Управа за водење на матични книги. Во врска со […]