Ознака: непознато

Контроверзни фајлови

Ова се мистериозните територии на Русија што мапите на Гугл и на Јандекс не смеат да ги прикажат

Најголемите Интернет-пребарувачи ги заматуваат, ги прекриваат, ги бришат, ги цензурираат овие руски територии на своите мапи. Но, зошто? Теоретичарите на завери секогаш имаат одговор. Мапите на Гугл ни даваат можност […]

Вести

ИТНО: Во Бразил е откриен нов, непознат вирус

Според информациите што се објавени во Бразил е откриен нов, непознат вирус, со структура на ДНК со која досега научниците не се сретнале. Вирусот е именуван Yaravirus brasiliensis, според бразилско божество. […]