Ознака: непознат повик

Живот

Доколку ви се јави непознат број и ве праша „Дали ме слушате?“, веднаш спуштете слушалка без да одговорите

Ширум светот, повикот од непознат број со прашање „Дали ме слушате?“ е означено како црвен аларм и тоа од страна на полицијата.Целта е од вас да го слушнат зборот „да“ […]