Ознака: неработен

Македонија

Рамазан Бајрам неработен за сите граѓани

Првиот ден на Рамазан Бајрам – 4 јуни 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Од Министерството […]